KringloopWinkel HL

 

De sociale kringloopwinkel in West Brabant.

Gevestigd in de Dorpsstraat 41 b in het dorp Woensdrecht (“Het Blickvelt”).

De winkel is iedere woensdag, vrijdag en zaterdag geopend van 12:00 tot 16:00 uur. 


Tijdens openingsuren telefonisch bereikbaar op 06 – 37405341

Dé plek voor ongedwongen ontmoetingen! Gezellig, goedkoop en leerzaam. 

Spulletjes over?

Die kunt u elke zaterdag tussen 9:30 en 12:00 uur afleveren  in onze loods aan de Grindweg 1C in Woensdrecht. Schuin tegenover “Non Plus Ultra”. Eventueel kunnen we spullen bij u thuis ophalen.  Hiervoor kunt u bellen met 06-37405341.

Facebook1

Volg ons op FACEBOOK en deel onze berichten. Hoe meer mensen onze winkel weten te vinden hoe beter het is. Voor u en voor ons.  Als u ons leuk vindt, vinden wij dat leuk!

Wij noemen ons de sociale kringloop omdat we er niets aan verdienen.
Wij hebben geen betaalde krachten. HL kringloop draait volledig met vrijwilligers. Natuurlijk hebben we vaste lasten. Maar de netto opbrengst wordt helemaal “teruggegeven” aan de doelgroep in het werkgebied van HL.
Met de opbrengst betalen we de HL activiteiten, zoals de vakantieweek en de verwendag. Dat kunnen we allemaal doen omdat u ons helpt door uw oude en ongebruikte spullen aan ons te geven. Blijft u dat  vooral doen. Op die manier helpen we elkaar en zorgen we samen voor de mensen die het nodig hebben. Misschien wel mensen die u kent. In uw familie? Of in de buurt?  Daarom noemen we ons de sociale kringloop!

Daarnaast speelt recycling voor ons een belangrijke rol. Veel spullen die bij de een overbodig zijn, zijn voor iemand anders weer heel waardevol. Dan zorgt een goede Kringloopwinkel ervoor dat de afvalstroom minder wordt.