HL Kringloop “goed voor mensen”

 

HL kringloop

Dé sociale kringloopwinkel in West Brabant.

Gevestigd in de Dorpsstraat 41 b in het dorp Woensdrecht (“Het Blickvelt”).

De winkel is iedere woensdag, vrijdag en zaterdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur. 
Tijdens openingsuren telefonisch bereikbaar op 06 – 37405341

Dé plek voor ongedwongen ontmoetingen! Gezellig, goedkoop en leerzaam. 

Spulletjes over?

Die kunt u elke zaterdag tussen 9:30 en 12:00 uur afleveren  in onze loods aan de Grindweg in Woensdrecht. Schuin tegenover “Non Plus Ultra”.

Eventueel kunnen we spullen bij u thuis ophalen.  Hiervoor kunt u bellen met 06-37405341.

Dan komen we met de collectebus

Naamloos

 

Volg ons op FACEBOOK en deel onze berichten. Hoe meer mensen onze winkel weten te vinden hoe beter het is. Voor u en voor ons.  Als u ons leuk vindt, vinden wij dat leuk!

Facebook1

Weet u waarom wij ons dé sociale kringloop noemen?

Omdat we er niets aan verdienen. Wij hebben geen betaalde krachten. HL kringloop draait volledig met vrijwilligers. Natuurlijk hebben we vaste lasten. Maar de netto opbrengst wordt helemaal “teruggegeven” aan de doelgroep in het werkgebied van HL. Met de opbrengst betalen we de HL activiteiten, zoals de vakantieweek en de verwendag. En we ondersteunen andere organisaties, zoals de stichting Emoties in Ossendrecht en de stichting Goed Ontmoet in Bergen op Zoom. Dat kunnen we allemaal doen omdat u ons helpt door uw oude en ongebruikte spullen aan ons te geven. Blijft u dat  vooral doen. Op die manier helpen we elkaar en zorgen we samen voor de mensen die het nodig hebben. Misschien wel mensen die u kent. In uw familie? Of in de buurt?  Dáárom noemen we ons dé sociale kringloop!