Themamarkt

“Voor ons is het de normaalste zaak van de wereld dat een leuke en gezellige rommelmarkt wordt georganiseerd. Maar voor u ook?”

Een zin waarmee wij al jaren adverteren en welke nog steeds zeer actueel is. Zo actueel dat de organisatie besloten heeft om zogenaamde themarommelmarkten te organiseren. Markten gericht op de jaargetijden, ontspanning, huishouden en meer. Op deze dagen bieden wij een geselecteerd assortiment van spullen aan gerelateerd aan het thema.

Naast een nieuw concept ook een nieuwe plaats van handelen. De themarommelmarkten worden georganiseerd op het voorterrein van de HL loods aan de Grindweg 1C te Woensdrecht.

Onze eerste 1ste editie heeft het thema “Voorjaar”. Alles wat u zich kunnen voorstellen bij dit thema zal te koop aangeboden worden. Denk hierbij aan tuinmeubelen en – gereedschappen, bloempotten, spulletjes voor de grote schoonmaak, onderhoudsartikelen, etc.

Het thema “Boeken en Kleding” biedt grote variatie. Denk hierbij aan grote hoevelheden lectuur, LP´s, DVD, CD, kortom alles wat maar kennis en informatie kan bevatten op het gebied van cultuur, ontspanning, wetenschap, muziek, etc.

Een groot aanbod van zomerkleding, dames en heren. Kinder- en babykleding maar ook shoenen en tassen. U bent volledig aangekleed, voor weinig.

Rommelmarkt ” Jaarmarkt” zal een voorproefje zijn op de Nostalgische rommelmarkt. Alles wat u zich maar kunt bedenken wordt hier aangeboden. Van meubelen tot electronica. Sportartikelen en serviesgoed. Speelgoed en lampen. Natuurlijk te veel om op te noemen. Daarom zeker de moeite waard wordt om even aan te kloppen.

 

En wat u van ons gewend bent: de koopjes voor een betaalbare prijs. Deze garantie geven wij u.

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom bij de HL Loods

rommelmarkt@herwonnenlevenskracht.nl