Jaarlijkse Rommelmarkten

Een zin waarmee wij al jaren adverteren en welke nog steeds zeer actueel is. Zo actueel dat de organisatie besloten heeft om zogenaamde themarommelmarkten te organiseren. Markten gericht op de jaargetijden, ontspanning, huishouden en meer. Op deze dagen bieden wij een geselecteerd assortiment van spullen aan gerelateerd aan het thema.

Naast een nieuw concept ook een nieuwe plaats van handelen. De themarommelmarkten worden georganiseerd op het voorterrein van de HL loods aan de Grindweg 1C te Woensdrecht in een horecaruimte of op Recreatieterrein Familyland

Rommelmarkt ” Jaarmarkt” zal een voorproefje zijn op de Nostalgische rommelmarkt. Alles wat u zich maar kunt bedenken wordt hier aangeboden. Van meubelen tot electronica. Sportartikelen en serviesgoed. Speelgoed en lampen. Natuurlijk te veel om op te noemen. Daarom zeker de moeite waard wordt om even aan te kloppen.

In november wordt onze winterfair gehouden. Hierbij veel aandacht voor kinderspeelgoed en alles wat met kerst te maken heeft.

rommelmarkt@herwonnenlevenskracht.nl