Jaarlijkse Rommelmarkten

En nu ook de Pop-up store

Een zin waarmee wij al jaren adverteren en welke nog steeds zeer actueel is. Zo actueel dat de organisatie besloten heeft om zogenaamde themarommelmarkten te organiseren. Markten gericht op de jaargetijden, ontspanning, huishouden en meer. Op deze dagen bieden wij een geselecteerd assortiment van spullen aan gerelateerd aan het thema.

Naast een nieuw concept ook een nieuwe plaats van handelen. De themarommelmarkten worden georganiseerd op het voorterrein van de HL loods aan de Grindweg 1C te Woensdrecht in een horecaruimte of op Recreatieterrein Familyland

Rommelmarkt ” Jaarmarkt” zal een voorproefje zijn op de Nostalgische rommelmarkt. Alles wat u zich maar kunt bedenken wordt hier aangeboden. Van meubelen tot electronica. Sportartikelen en serviesgoed. Speelgoed en lampen. Natuurlijk te veel om op te noemen. Daarom zeker de moeite waard wordt om even aan te kloppen.

In november was onze Winterfair gepland. Vanwege Corona en de beperkingen hierbij kan deze niet doorgaan.

We zijn blij dat we kunnen melden dat er nu een Pop-up store is in de Raadhuisstraat 130c in Hoogerheide (het voormalige pand van de Aldi).

Hierbij veel aandacht voor kinderspeelgoed en alles wat met kerst te maken heeft. Maar ook andere spullen die voor u gesorteerd zijn. Goed 2e hands spul.

Openingstijden: vrijdag en zaterdag van 12.00 – tot 17.00

Daarnaast is de Kringloopwinkel in Woensdrecht ook gewoon open met een telkens wisselend assortiment. Openingstijden: woensdag, vrijdag en zaterdag van 12.30 tot 16.00