Algemene informatie

Al ruim 40 jaar een traditie. De rommelmarkt van HL in het weekend na Pasen  met als doel zoveel mogelijk geld inzamelen voor de activiteiten van Herwonnen Levenskracht.

Ruim 2000 mensen weten ieder jaar de weg te vinden naar de nostalgische snuffelmarkt met haar traditionele veiling.

MFC De Kloosterhof  in Hoogerheide wordt dan door een grote groep enthousiaste vrijwilligers omgetoverd tot een plek waar u dat bijzondere servies, het ontbrekende kopje, boeken of speelgoed kunt kopen.  Het is allemaal aanwezig en zal voor een vriendelijke prijs van de hand gaan.

Wij krijgen onze spullen uit de loods aan de Grindweg in Woensdrecht waar mensen uit weide omgeving hun overtollige spullen komen brengen.

Over de rommelmarkt valt nog heel veel te schrijven. Dat doen we niet. We nodigen u uit om naar Hoogerheide te komen en zelf te ervaren dat deze rommelmarkt die naam nog echt verdient. Het fenomeen rommelmarkt is in Nederland en elders nagenoeg geheel verworden tot een verzameling handelaren in nieuw en tweedehands. In “De Kloosterhof” is dat anders! Als u onze rommelmarkt bezoekt zult u ervaren dat het nog echt rommelen is. De vaste bezoekers weten dat er ook veel leuke curiosa en verzamelitems tussen de spullen te vinden zijn. Dat maakt Hoogerheide zo uniek tussen alle honderden rommelmarkten.

Tot ziens op de rommelmarkt van Herwonnen Levenskracht!

Waar?Wanneer?

Rommelmarkt 18 en 19 april 2020

 

Kloosterhof Hoogerheide

  

 

Informatie?

rommelmarkt@herwonnenlevenskracht.nl

Facebook1

 

 

 

2009_rm_teas