Aanmelden als sponsor

Aanmelden als sponsor
Alle giften, groot en klein, zijn van harte welkom!

De kosten
HL Vakantieweek staat ieder jaar voor de zware taak voldoende sponsorgelden voor de vakantieweek voor kinderen en volwassenen met beperkingen bij elkaar te krijgen. Jaarlijks is een bedrag ca. €20.000,- nodig om deze geheel verzorgde vakantieweek te kunnen financieren.
Voor dit bedrag krijgen ca. 30 gasten de tijd van hun leven en zetten ca. 35 vrijwilligers zich in voor dit fantastische doel!

Na afloop van de VW ontvangen de sponsoren een attentie om te zien waar hun bijdrage toe heeft gediend. Nog leuker is het als u als sponsor op de bezoekersdag komt om het live te aanschouwen!

Wat kunt u voor ons betekenen
Zoals reeds benoemd: Alle giften, groot en klein, zijn van harte welkom!
Wil je HL Vakantieweek financieel ondersteunen? Laat het ons weten via vakantieweek.hl@ziggo.nl / hlvakantieweek@herwonnenlevenskracht.nl 

HL VW is druk aan het brainstormen hoe we de VW mogelijk kunnen blijven maken. Denkt u ook eens hieraan:

  • Bent u jarig? In plaats van bloemen of cadeaus kunt u vragen om een gift voor de HL VakantieWeek.
  • Diverse bedrijven berichten hun cliënten en relaties in de decembermaand dat zij geen kerstkaarten of relatiegeschenken meer geven rond de jaarwisseling, wellicht kunt u het budget schenken aan de HL VakantieWeek.
  • Laat het ons weten als u nog meer van dit soort ideeën heeft!

Donateur
U kunt natuurlijk ook donateur worden om de HL VakantieWeek mede mogelijk te maken.
U kunt voor het aanmelden als donateur een mail sturen naar: vakantieweek.hl@ziggo.nl / hlvakantieweek@herwonnenlevenskracht.nl

Wat doet HL VakantieWeek zelf
De VW wordt mogelijk gemaakt door een groot deel van de opbrengsten van de jaarlijkse rommelmarkt, de kringloopwinkel goed voor mense en bijdragen van vele sponsoren, klein en groot.

Daarnaast gaat HL VW de boer op om zoveel mogelijk sponsoren te werven en donaties te ontvangen. Zo is het HL VW Spaarvarkentje in het leven geroepen dat op vele locaties waar HL actief is een bezoekje komt brengen.

De jaarlijkse VW werd jarenlang geheel kosteloos aangeboden, maar vanwege terugloop in middelen is HL Vakantieweek vanaf 2016 genoodzaakt een kleine bijdrage aan de gasten te vragen in de vorm van inschrijf-/deelnamegeld ter hoogte van totaal €75,- per persoon.